Cautare

2204 de rezultate pentru "popa maria" (3.54 secunde)
Un tratat de oncologie digestiva "asteptat si necesar" In Aula Academiei Romane, profesorului doctor Florian Popa, chirurg de prima clasa, i-a revenit misiunea de a prezenta o lucrare de exceptie: ... Popa sublinia ca este un tratat "asteptat si necesar".
Pe pagina de facebook a publicistului Florian Popa Micsan a aparut un text, despre orasul ideal, pe care il puteti citi in continuare. ... Iata textul scris de Florian Popa Micsan, pe care il incadram la o rubrica noua, lansata azi de site-rile nationale estiri.ro si einformatii.ro:
Publicistul Florian Popa Micsan a postat pe pagina sa de Facebook un text intitulat: ... xxx Continuarea mea (Florian Popa Micsan)?
Interviu cu sociologul Florian Popa Micsan: ... Florian Popa Micsan: - Pornesc de la fapte concrete.
Nenorocirea este ca, dupa luarile de pozitie transante ale Patriarhiei Romane prin care se condamnau ferm ororile lui Corogeanu, membri ai Sfantului Sinod au ajuns la concluzia ca smerenia si rugaciunea, precum si mataniile batute de ex-popa Daniel il pot readuce pe acesta in randul duhovnicilor si al slujitorilor lui Hristos.
Independentul Marian Popa il considera pe seful Comisiei de urbanism, conservatorul Eugen Gavan, responsabil de eliminarea unor oameni cinstiti dintr-o afacere de milioane de euro. Popa a depus si o reclamatie la Politie privind incalcarea legii conflictului de interese de catre Gavan.
Amorin Popa. ... Cornel Popa, directorul medical al Spitalului Clinic Judetean. ... Amorin Popa, seful sectiei de diabet. Mai acid, prefectul a spus:
Popa Rezerve: ... Popa (conflict cu conducerea) Stadion: ... Catalin Popa / Asistenti: Bogdan Gheorghe, Ciprian Dansa / Arbitru VAR: Ovidiu Hategan / Asistent VAR:
Stoica 19, Popa 53/ Bahassa 39 Echipele de start: ... Popa Rezerve: Gorcea - Peteleu, Pitian, I. Filip, Fossati, Popadiuc, Cimpanu, Silaghi, E.
Narciz Amza, Madalina Popa, Danut Moisoiu, Catalin Gabriel Filisan, Florin Gheorghe, iar in eventualitatea in care vor fi 6 mandate va deveni consilier local si Mircea Banias.
Studentul Anului din Europa, nivel post-universitar â€" Alexandra-Maria Bocse (Universitatea Cambridge, Marea Britanie). ... Studentul Roman al Anului din Strainatate â€" Raluca Popa (Universitatea MIT, SUA).
Printre cei care si-au desfasurat activitatea in cadrul muzeului se numara o serie intreaga de personalitati ale lumii stiintifice si muzeale, precum Nita Anghelescu, Marian Neagu, Apostol Atanasiu, Niculae Conovici, Crisan Museteanu, Radu Lungu, Tudor Papasima, Pavel Susara, Bogdan Pantu, Paul Damian, Traian Popa, Valeriu Cavruc, Titi Ruse s.a.
Directorul Cornel Popa a precizat ca imobilul a fost retrocedat in natura in luna iunie a anului trecut, iar legea prevede faptul ca institutia poate ramane doar trei ani in imobil dupa restituirea in natura catre fostii proprietari.
Trecand peste acest episod, de mentionat ca, tot ieri, in cadrul conferintei de presa, Elena Udrea a dezvaluit faptul ca cei trei exclusi din PD-L (Danut Moisoiu, Narciz Amza si Madalina Popa) ar urma sa se inscrie in PSD.
In topul absenteistilor mai figureaza Crin Antonescu (PNL) - 5%, Bogdan Ciuca (PC) - 14%, Daniela Popa (PC) - 33% si Miron Mitrea (PSD) - 43%.
Florin Georgescu, pentru prim viceguvernator, Cristian Popa si Bogdan Olteanu, pentru cele doua functii de viceguvernator, au primit aviz favorabil in Comisiile reunite de buget-finante din Parlament pentru pozitii executive in noul Consiliu de Administratie al BNR.
Aceasta piesa este una foarte draga mie, compusa alaturi de prietenul meu Kamara si compozitorul George Popa.
Mireille Astrid Popa: ... Adi Mihai, Remus, brancardierul Daniel, asistentele Maria, Laura, Sofie - cu nume de ingeri - mi-au purtat de grija.
Am priceput ca daca te-a parasit Lenuta si ambetat de amor te-ai atarnat de streang, taica popa nu presteaza recital la innoroirea ta.
arhitecta romana Maria Virginia Andreescu-Haret, prima femeie arhitect din Romania si din lume (1894); ... comparatistul si istoricul literar roman N.[icolae] I.[oan] Popa, frate cu dramaturgul Victor Ion Popa (1982);
google-analytics.com